فرماندار.گناوه

فرماندارگناوه:
رسانه ها مردم را به اتصال منازل به شبکه فاضلاب ترغیب کنند

پزشکان، دندان‌پزشکان و ماماهای شهرستان گناوه تجلیل شدند
در آیینی با حضور نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، سرپرست شبکه بهداشت و درمان و مسئولان شهرستان گناوه از پزشکان، دندان‌پزشکان و ماماهای این شهرستان تجلیل شد.

فرماندار گناوه: تشکیل تیم مشاوره‌ای سلامت ضرورت دارد
فرماندار شهرستان گناوه گفت: تشکیل یک تیم مشاوره‌ای قوی در زمینه مسایلی که سلامت مردم را به خطر می‌اندازد، ضرورت دارد.

16 میلیارد ریال اعتبار به 2 بیمارستان گناوه اختصاص یافت
فرماندارگناوه گفت: در سال جاری 16 میلیاردریال اعتبار برای بیمارستان های امیرالمومنین (ع) و سوانح و سوختگی چرومی این شهرستان جدا از اعتبارات درنظرگرفته شده برای شبکه بهداشت ودرمان اختصاص یافته است.

در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان گناوه مطرح شد:
تدوین و عملیاتی کردن سند جامع سلامت شهرستان سریعتر انجام شود.

فرماندار شهرستان گناوه مطرح کرد:
خدمات ارایه شده شبکه بهداشت و درمان شهرستان در تعطیلات نوروز قابل‌تقدیر است

نشست صمیمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و فرماندار گناوه
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه- در این نشست سید علی پاک نژاد گفت:حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان گناوه نقطه امید بخشی در جهت رفع مشکلات و کمبود های بخش درمان شهرستان می باشد.

فرماندارگناوه: دولت گام های اساسی در مقوله سلامت جامعه برداشته است
فرماندارگناوه گفت: دولت تدبیر و امید گام های اثرگذار و اساسی در مقوله سلامت افراد جامعه برداشته که اجرای طرح تحول نظام سلامت از مهم ترین آنها است.