مهندس.یوسفی

کار گروه، کنترل و جمع آوری سگ های ولگرد در شهرستان گناوه برگزار شد
معاون شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه گفت: وجود سگ های ولگرد یک تهدید جدی در امر بهداشت و سلامت جامعه است که باید به صورت اصولی پیگیری و کنترل گردد.

معاون شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه:
با توجه به خصوصیات و ویژگی های مردان و زنان می توان گفت که مردان و زنان در امر ازدواج و زندگی مکمل هم دیگرند.

خرید و توزیع چهار هزار عدد مسواک انگشتی جهت کودکان زیر دوسال در شهرستان گناوه
معاون شبکه بهداشت ودرمان گناوه:با توجه به اهمیت ویژه سلامت دهان و دندان بخصوص دندان های شیری کودکان زیر دوسال، تعداد چهار هزار مسواک انگشتی خریده و توزیع گردید.

همایش ازدواج سالم و تفاوتهای زن و مرد در شهرستان گناوه برگزار شد
همایش ازدواج سالم و تفاوت های زن و مرد به مناسبت هفته ازدواج با حضور خانواده ها در شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه برگزار شد.

سومین آرایشگاه زنانه در گناوه به علت تخلف بهداشتی تعطیل شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: سومین آرایشگاه زنانه بعلت تخلف بهداشتی در ده روز اخیر در گناوه تعطیل و پلمپ شد.

یک واحد آرایشگاه زنانه به علت تخلف بهداشتی در گناوه تعطیل و پلمپ شد
پس از بازدید های مکرر از یک واحد آرایشگاه زنانه و پس از دادن تذکرات کتبی به متصدی این آرایشگاه، ماموران بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه اقدام به تعطیلی و پلمپ این واحد کردند.

مضرات استفاده از لوازم مشترک در آرایشگاه ها و پیرایشگاه ها
با استفاده از لوازم شخصی هنگام مراجعه به آرایشگاه و پیراشگاه ها سلامتی خود را تضمین کنیم.

با مدیریت صحیح خشم از تبعات زیان بار آن کم کنیم
خشم می تواند به پرخاشگری تبدیل شود و مقدمه ای برای تصمیمات زیان بار باشد که باید به صورت صحیح مدیریت شود.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه:
جمع آوری100 پرس غذای گرم غیر بهداشتی در گناوه

سرطان پستان، یکی از سرطان های شایع در زنان است
یکی از سرطانهای شایع زنان سرطان پستان است که ناشی از رشد خارج از قاعده سلولهای غیرطبیعی درپستان می باشد.

کارگروه تخصصی سلامت، ایمنی و بهداشت عوامل اجرای پسماند در گناوه تشکیل جلسه داد
کارگروه تخصصی سلامت، ایمنی و بهداشت عوامل اجرای پسماند در خصوص لزوم سلامتی شاغلین در این حوزه در گناوه تشکیل جلسه داد.

پیشگیری و کنترل بیماری وبا
معاون شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه گفت: بیماری وبا یک بیماری اسهالی حاد است که از طریق یک میکروب آن هم فقط در انسان ایجاد بیماری می کند.

چگونه در ماه رمضان دهانی خوش بو و دندان هایی سالم داشته باشیم
با مرطوب نگاه داشتن دهان در ماه رمضان می توان از خشکی و مشکلات دندان ها پیشگیری کرد.

یک واحد شیرینی پزی بعلت تخلفات بهداشتی در گناوه تعطیل شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: یک واحد صنفی که از مواد اولیه غیرمجاز در تهیه شیرینی استفاده و به مردم عرضه می کرد، توسط بازرسان بهداشت محیط این شبکه مهروموم شد.

معاون شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه:
درمان و بازپروری افراد معتاد باعث کاهش جرائم مرتبط با مواد مخدر است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه:
شهرستان گناوه پایلوت برنامه بازنگری شده کودکان شد.

دیابت و روزه داری
افراد دیابتی طی روزه داری مواظب افت قند خون خود باشند

به مناسبت روز جهانی ماما:
از ماماهای شهرستان گناوه تقدیر شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه گفت:
تب مالت یک بیماری مشترک میان انسان و حیوان است که جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری خطرناک باید تدابیر لازم اندیشیده شود.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان گناوه گفت:
در سال گذشته 150 نفر از زنان باردار شهرستان گناوه در کلاس های آمادگی برای زایمان شرکت داشته اند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت:
با حضور نماینده شبکه بهداشت ودرمان گناوه در گمرک این شهرستان مراحل ترخیص مواد غذایی کالای همراه ملوان آسان تر می شود

جمع آوری و معدوم سازی انواع داروهای اکتشافی غیر مجاز در گناوه
معاونت بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه از کشف، جمع آوری و معدوم سازی چنیدن قلم دارو غیر مجاز در گناوه خبر داد.

جشنواره غذای سالم در گناوه برگزار شد
با هدف ترویج فرهنگ رژیم غذایی صحیح و به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذا در گناوه برگزار شد.

کشف و جمع آوری بیش از 100 کیلوگرم انواع شیرنی خشک غیر بهداشتی در گناوه
معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه از جمع آوری بیش از صد کیلوگرم انواع شیرینی خشک غیر بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط شهرستان گناوه خبر داد.

یک واحد بستنی فروشی سنتی در شهرستان گناوه تعطیل و پلمپ شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه از تعطیلی یک واحد بستنی فروشی سنتی در این شهرستان بعلت تخلفات بهداشتی خبر داد.

سبک زندگی و محیط اطراف رابطه مستقم در ایجاد بیماری آسم دارد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه عنوان داشت: سبک زندگی در افراد مانند: رژیم غذایی، محل زندگی و نوع شغل و همچنین محیط اطراف در ایجاد بیماری آسم رابطه مستقیمی دارد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه گفت:
رفتار درست و آگاهانه با سالمندان، باعث اعتماد به نفس به آنها و پیشگیری از افسردگی میان آنها می شود.

یک واحد غذا فروشی و یک واحد عرضه مرغ کنتاکی در گناوه تعطیل و پلمپ گردید
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه عنوان داشت: یک واحد غذا فروشی و یک واحد عرضه مرغ کنتاکی به علت تخلفات بهداشتی در شهرستان گناوه تعطیل و پلمپ گردید.

راه های مقابله با پرخوری و چاقی را بشناسیم
معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه گفت: یکی از دلایل چاقی، پرخوری عصبی است که با رعایت نکاتی ساده می توان از پرخوری و چاقی ناشی از آن پیشگیری کرد.

جلسه هماهنگی طرح بسیج سلامت نوروزی جهت بهداشت محیط در گناوه برگزارشد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه گفت: کارکنان بهداشت محیط در بازرسی ها دقت نظر داشته باشند که طبق آئین نامه جدید بازرسی، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع را انجام دهند و نواقص را طبق دستوالعمل به متصدیان تذکر دهند.

کمیته خدمات بهداشتی طرح بسیج سلامت نوروزی در گناوه برگزار شد
کمیته خدمات بهداشتی با هدف هماهنگی در طرح بسیج سلامت نوروزی ادارات و سازمان های شهرستان گناوه برگزار شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه گفت
با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و سنت پسندیده خانه تکانی خانواده های عزیز توصیه های زیر را جدی بگیرند

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه مطرح کرد:
مردم نگران نباشند، طرح تشدید نظارت بر اماکن عمومی و تهیه و توزیع مواد غذایی در روزهای عید نوروز دو چندان می شود.

معاونت بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه:
حساس سازی بیشتری برای سلامت مردان در جامعه ایجاد شود