سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه عنوان کرد:

4 تير 1397
مراکز عرضه مواد غذایی شهرستان گناوه در ماه مبارک رمضان تحت نظارت دقیق قرار گرفته اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه- سرپرست شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان عنوان داشت: در ایام ماه مبارک رمضان و ضرورت تامین سلامت غذایی مردم، طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی در سطح شهرستان، توسط بازرسین بهداشت محیط  انجام شد.

مهندس محمد بازیاری افزود: در درماه رمضان تعداد 11نفر از بازرسان بهداشت محیط این شبکه  ازساعت 8صبح تا 8شب از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بخصوص مراکزحساس مثل آش فروشی،محلهای تهیه وعرضه زولبیا وبامیه،نانوایی و. . . بازدید نمودند.

وی ادامه داد: در این بازدید ها دویست و سه کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل مصرف انسانی معدوم شد، همچنین برای تعداد 101 نفر از متخلفین اخطاریه صادر شد که 9 نفر به مراجع قضایی معرفی شدند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه نیز گفت: در ماه مبارک رمضان تعداد پانصد و هشتاد و چهار بازدید از مراکز تهیه وتوزیع موادغذایی و اماکن عمومی  انجام و دویست و یازده کارت تندرستی جهت افراد شاغل در صنوف صادر گردید.

مهندس سید عسکر حسینی تصریح کرد: در این ایام از آب آشامیدنی شهرستان نیز تعداد چهارصد و پانزده مورد کلر سنجی انجام شد و چهل و پنج مورد نیز آزمایش میکروبی بعمل آمد.


کلمات کلیدی:
نظارت.بهداشت.محیط     ماه.رمضان     شبکه.بهداشت.درمان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   4 تير 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >