به مناسبت هفته سالمند در شهرستان گناوه انجام شد

5 مهر 1397
پیاده روی به مناسبت هفته سالمند با همکاری شبکه بهداشت و درمان و اداره بهزیستی شهرستان گناوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه- سرپرست شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در حاشیه پیاده روی سالمندان عنوان داشت: شعار امسال هفته سالمند با عنوان ( تحکیم حقوق سالمندی) نام گذاری شده است.

مهندس محمد بازیاری گفت: مراقبت از سالمندان یکی از برنامه های شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه می باشد که سالمندان عزیز ما می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت محل خود از این خدمات بهره ببرند.

 وی افزود: با تحرک کافی و تغذیه مناسب می توان در دوران سالمندی زندگی سالم و شادابی را داشت.

در این روز سالمندان شهرستان گناوه در کرانه خلیج همیشه فارس پیاده روی کردند و به صرف صبحانه دعوت شدند.

گفتنی است این مراسم با همکاری شبکه بهداشت ودرمان و اداره بهزیستی و با حضور برخی از مسئولان ادارات شهرستان گناوه برگزار شد.


کلمات کلیدی:
هفته.سالمند     بازیاری     شبکه.بهداشت.درمان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   5 مهر 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >