4 مهر 1403رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: کیفیتبخشی به مواد غذايي عرضه شده در بوفه مدارس، گام اول براي ترويج غذاي سالم و تغيير ذائقه دانش آموزان است. دکتر عصمت حیدری با تأکید به اینکه حوزه سلامت يكي از معيارهاي مهم و اساسي است گفت: براي حوزه سلامت مدارس و رسيدن به شاخصهای تعیینشده، همكاري همه مسئولان آموزشوپرورش و مديران مدارس با كارشناسان مركز بهداشت ضروري است. وی ادامه داد: با توجه شیوع اضافه وزن و چاقی در بین نوجوانان و بنا بر اهمیت و تأثیری که صبحانه سالم و میان وعده مناسب میتواند در کنترل چاقی و دیابت و اختلالات چربی خون داشته باشد، بوفه مدارس بايد تأمینکننده ریزمغذیها و درشت مغذیهای موردنیاز رشد کودکان و نوجوانان باشد. دکتر حیدری بیان کرد: بهمنظور ارتقای سلامت تغذیهای و ترویج فرهنگ تغذیه سالم در دانشآموزان دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم باید در کلیه مدارس دولتی و غیردولتی اعم از ابتدایی، متوسطه اول و دوم اجرا شود. رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: بر اساس این دستورالعمل، سیاستگذاری و تعیین خطمشیهای اجرایی پایگاههای بهداشت و تغذیه سالم، هماهنگی و تسهیل در عملکرد پایگاههای تغذیه سالم، نظارت هر چه بیشتر بر پایگاه بهداشت و تغذیه سالم از نظر بهداشتی و عرضه مواد غذایی مجاز طبق دستورالعمل ابلاغی، نصب گواهی و مجوز در محل پایگاه بهداشت و تغذیه سالم مدارس و نصب گواهی / کارت تندرستی متصدی پایگاه، فروشنده، آشپز و ... در محل پایگاه بهداشت و تغذیه سالم مدارس جزو مصوبات این دستورالعمل است
تاریخ بروز رسانی: 4 مهر 1403