11 دی 1403رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از پلمپ کارگاه غیر مجاز تهیه و توزیع مواد اولیه فست فود خبر داد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه دکتر عصت حیدری بیان کرد: در پی گزارش مردمی، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از کارکاه مذکور بازدید و با توجه عدم رعایت موازین بهداشتی، نواقص و تخلفات متعدد از جمله آمادهسازی مواد غذایی در محل مسکونی و فاقد مجوز، بهکارگیری اتباع خارجی در آمادهسازی مواد اولیه، با دستور دادستان شهرستان و همکاری نیروی انتظامی، واحد متخلف پلمپ گردید. وی بر لزوم ارتقاء سطح آگاهی شهروندان در خصوص بهداشت مواد غذایی تاکید کرد و گفت: رعایت موازین بهداشت در تمامی واحدهای صنفی به ویژه اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است و لازم است مواد اولیه در محل مناسب بهداشتی و توسط کارکنانی که کارت سلامت از طرف مرکز بهداشت شهرستان برای آنها صادر شده است، تهیه گردد. دکتر حیدری تاکید داشت: رعایت اصول بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ضروری و حیاتی می باشد. از آنجایی که دستفروشان مواد غذایی به دلیل نداشتن مجوز فعالیت؛ نحوه تامین مواد اولیه، شیوه طبخ و نگهداری مواد غذایی توسط آنها قابل پایش و نظارت نمی باشد از شهروندان خواست مواد غذایی را از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بهداشتی و دارای مجوز تهیه نمایند. رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار کرد: با دستور و در معیت دادستان شهرستان، شبکه بهداشت و درمان، نیروی انتظامی با در محل حضور در محل، این مکان غیربهداشتی پلمب گردید و دستور خروج اتباع بیگانه که فاقد مجوز اقامت بودند به خارج از شهرستان توسط ایشان صادر شد. دکتر حیدری از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه ۱۹۰ که به صورت شبانهروزی آماده دریافت گزارشهای شهروندان در خصوص هرگونه تخلف بهداشتی است تماس بگیرند تا با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد. انتهای پیام/ کد خبرنگار : (3080) آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
تاریخ بروز رسانی: 11 دی 1403